Πάθος για Ποίηση___Ελένη Ιωάννου

Ελένη Ιωάννου

Ελένη Ιωάννου

Ελένη Ιωάννου

Λάτρης των καλών τεχνών, 

της Ποίησης και της Μουσικής, 

της Όπερας και της  Ζωγραφικής, 

της Φωτογραφίας και της Διακοσμητικής.                                                                               

του Κινηματογράφου και της Αρχιτεκτονικής.

 Με τάσεις καλλιτεχνικές, από μικρή με ένα μολύβι στο ένα χέρι και ένα βιβλίο στο άλλο… θυμάμαι τον εαυτό μου, να ζωγραφίζει και να γράφει, ακούγοντας μουσική.              

 Ρεαλίστρια με ένα δικό μου τρόπο, αν υπάρχει ρεαλισμός γιατί η ζωή που ζούμε σήμερα πλέον κινείται στα όρια του σουρρεαλισμού.   

Ζω την πραγματικότητά μου μέσα από την μουσική σπουδάζοντας στο Ωδείο, γράφω άρθρα στο kavalacity.net, στο maga.gr και στο wikishareideas.gr. όταν έχω να δώσω κάτι που έχει ενδιαφέρον για μένα και πιστεύω και για τους αναγνώστες. Zωγραφίζω και γράφω ποίηση. Εμπνέομαι από ότι βλέπω και μου αρέσει, μια φωτογραφία, ένα πρόσωπο, ένα σύννεφο… από τη διάθεση της στιγμής. Έχω κερδίσει σε Αγγλικό διαγωνισμό ποίησης με θέμα «End of Days» με το ποίημα «Eschatology» και το ποίημα έχει συμπεριληφθεί στην ποιητική ανθολογία «End of Days-A Collection Of Poetry» που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2013. Ποιήματά μου φιλοξενούνται σε λογοτεχνικά περιοδικά του διαδικτύου. 

Μου αρέσει η μυρωδιά του πρωινού,ο ήχος της βροχής,το θρόισμα των φύλλων,ο ρεμβασμός της φύσης τη μέρα και τη νύχτα,τα αστέρια που λάμπουν στον ουρανό,το φεγγάρι που ασημίζει τη θάλασσα. Να βλέπω, να αγγίζω, να μαθαίνω, η εγκαρδιότητα, ένα χαμόγελο, οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι. Απολαμβάνω μία καλή ταινία, ένα ωραίο τραγούδι, ένα καλό φαγητό… έχω ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, νοιώθω τυχερή.                         

Με λένε Ελένη και προσπαθώ να περνάω όσο καλύτερα μπορώ εξάλλου η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.

Πάθος για Ποίηση___Ελένη Ιωάννου

Σχολιάστε